کهگیلویه و بویراحمد

آیا نگرانی والدین در خصوص لباس فرم مدارس برطرف می‌شود؟

هرساله با فرارسیدن سال تحصیلی جدید تهیه فرم لباس برای دانش‌آموزان یکی از دغدغه‌های مهم والدین است که دراین‌رابطه آموزش و پرورش به اجباری نبودن در تهیه لباس فرم جدید تأکید دارد.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، یکی از مسائلی که مدارس و خانواده‌ها در آغاز سال تحصیلی با آن مواجه هستند، تعیین لباسی خاص به‌عنوان لباس فرم برای دانش‌آموزان است برخی از والدین معتقدند نه‌تنها اثرات مثبتی به همراه ندارد؛ بلکه به‌نوعی هزینه‌ای اضافه تلقی می‌شود؛از طرفی دیگر برخی معتقدند که پوشیدن لباس یکسان و مناسب به دانش‌آموزان یک مدرسه اثرات مثبت روحی و روانی زیادی برای دانش‌آموزان و جامعه به همراه خواهد داشت.

در همین ارتباط نظارت بر قیمت لباس فرم مدارس،اقدام به موقع برای در اختیار قرار دادن آن به دانش آموزان، اعلام قیمت مشخص و پیگیری خسارت‌های احتمالی از مهم‌ترین موضوعاتی که والدین خواستار بررسی و اعلام نتیجه در خصوص آن هستند.

مسئله مهمی که می‌توان به آن اشاره کرد افزایش قیمت‌ها در بخش‌های مختلف است که این موضوع در صنف لباس و پوشاک مشاهده شده است و این مسئله می‌تواند برای قشر کم‌درآمد جامعه که از توانایی مالی مناسبی برخوردار نیستند ایجاد مشکل کند؛ بنابراین در صورت الزام برای تهیه لباس فرم چنین خانواده‌هایی با مشکلات مختلفی همراه خواهند بود و برای این قشر باید چاره‌اندیشی شود.

در همین رابطه معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه طرح رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان تا سه سال قابل‌تغییر نخواهد بود گفت: دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌های فرم سال گذشته استفاده کرده و اجباری در تهیه لباس فرم جدید ندارند.

جلال رحیمی بیدک با اشاره به تبعیت‌کردن مدارس دولتی و غیردولتی از مصوبات جلسه تعیین لباس فرم در مدارس افزود: هیچ مدیری حق بستن قرارداد با واحدهای تولیدی را ندارد.

وی بستن هر گونه قرارداد با واحدهای تولیدی برای دوخت و تهیه لباس فرم مدارس را بر عهده انجمن اولیاومربیان مدرسه دانست و اضافه کرد: تولیدکنندگان لباس فرم مدارس باید به‌موقع و تا قبل از بازگشایی مدارس لباس‌ها را به دانش‌آموزان تحویل دهند.

رحیمی بر قیمت‌گذاری لباس فرم توسط اداره صمت تأکید کرد و گفت: لباس‌ها باید با قیمت مشخصی به اولیای دانش‌آموزان اطلاع‌رسانی شده و در صورت استفاده‌نکردن خیاطان از پارچه مصوب و یا دوخت نامناسب، موظف به پرداخت خسارت به دانش‌آموزان هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا