کهگیلویه و بویراحمد

به سرانجام رسیدن رتبه بندی ۵۱۳ معلم جامعه عشایری در استان

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه وبویراحمد گفت:رسیدگی به پرونده رتبه بندی ۵۱۳ معلم جامعه عشایری در استان محقق شده و اقدامات اجرایی آن صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری قطب خبر، نشست خبری رئیس آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز ۱۹ مردادماه در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
رئیس کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جمع آوری مدارس کانکسی در استان در دستور کار بوده و چندین مدرسه جدید تا مهرماه به بهره برداری می‌رسد.
علی رحیمی انوری با بیان اینکه برای عشایر کوچ رو استان ۴٠ چادر آموزشی فعالیت دارد، گفت در این بخش نیز دستیابی به عدالت آموزشی محور برخوردار سازی ها بوده است.
رحیمی انور به حمایت آموزشی ۴ هزار دانش آموز عشایری اشاره کرد و گفت: طرح‌های مختلف آموزشی در کنار آموزش‌های درسی دیده شد.
وی از افتتاح هنرستان شبانه روزی عشایر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و اظهار کرد: این هنرستان ظرفیت بسیار بالایی برای پذیرش از تمام مناطق استان دارد.
رحیمی انور با تاکید بر اینکه تمام چادرهای عشایری به روز شد، گفت: سه کانکس جدید نیز برای مناطق با پوشش دانش آموزی زیر ۱٠ نفر منتقل شد.
رحیمی انور از فعالیت ۵۲۱ معلم عشایری در استان خبر داد و اظهار کرد: پوشش مناطق مختلف توسط معلمین حوزه عشایری انجام می‌شود.
رحیمی با اشاره به حمایت از جامعه معلمین عشایری، اظهار کرد: رسیدگی به پرونده رتبه بندی ۵۱۳ معلم عشایری نیز در استان محقق و بر این اساس، اقدامات لازم اجرایی شد.
رئیس آموزش و پرورش عشایر استان، تصریح کرد: بیش از ۵ هزار ردیف ابلاغی بر حسب ساعت آموزشی برای ۵٠۱ پرسنل در سامانه جامع نیروی انسانی و همچنین ۸۴ ردیف غیر ابلاغی به ثبت رسید.
رحیمی انور با بیان اینکه با تلاش شکل گرفته، آموزش و پرورش عشایر به اهداف مطلوبی دست یافت، اظهار کرد: کسب رتبه‌های برتر در سطوح دانش آموزشی و معلمان محقق شد.
وی ابراز داشت: برای ۲۱٠ مدرسه درخواست شناسه ملی برای هویت بخشی انجام گرفته و قریب به ۱٠٠ درصد این مدارس ثبت شناسه شد.
رحیمی انور با تاکید بر رشد فعالیت‌های مهارت آموزی در بین جامعه هدف آموزش و پرورش عشایر، خاطرنشان کرد: با همت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) برای اولین بار کارگاه آموزشی مهارتی عملیاتی شد.
رحیمی انور به توسعه، تأمین، تجهیز و ارتقای زیرساخت‌ها اشاره کرد و عنوان داشت: دو چمن مصنوعی برای اولین بار در محور آموزش و پرورش عشایر به بهره برداری رسید.
وی به برگزاری  جشن هفته معلم  اشاره کرد و گفت: این جشن با حضور مسئولان آموزش و پرورش،  معاونت توسعه و پشتیبانی و فرماندهان سپاه استان و عشایر برای تجلیل فرهنگیان نمونه و پیشکسوتان و همچنین  اجرای سرود و تئاتر و برنامه های بومی و محلی را داشتیم.
وی تصریح کرد: تعداد ۲۱۰ شناسه ملی برای مدارس پیگیری شد و ۱۰۰ درصد مدارس برای بودجه مشخص دنبال می شود، بیش از ۵ هزار ردیف ابلاغ ساعت آموزشی برای ۵۰۱ پرسنل رسمی و آموزشی، تعهد خدمت و پرسنل در سامانه جامع منابع انسانی و ۱۸۴ ابلاغ ساعت غیر موظف برای ۹۸ نفر صادر شد.
وی تاکید کرد: از مجموع ۵۲۱ معلم عشایری به رتبه بندی  ۵۱۳ معلم آموزش نفر آنها رسیدگی شد، پرداخت وام مراهبه به مبلغ ۲ میلیازد در مرحله اول و ۲ میلیارد تومان در مرحله دوم پرداخت شد، افتتاح خانه شبانه روزی دختران در سرابتاوه به همت نوسازی و تجهیز مدارس استان و  با همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام راحل برای اولین بار در استان کارگاه مهارت آموزشی برای دانش آموزان فنی و حرفه ای عشایری، توزیع و نصب ۸ هزار متر ایزوگام عشایری، آسفالت بیش از ۲ هزار مترمربع حیاط آموزش و پرورش عشایر، نصب دو چمن به متراژ ۱۲۰۰ متر مربع برای اولین بار در استان، رایزنی برای احداث یک سالن ورزشی، ۷ باب مدرسه به همت خیران در مهرماه بازگشایی می شود که  مدارس دو‌کلاسه و یک کلاسه در حوزه دو حوزه زیلایی و رستم  هستند.
این مسئول افزود: توزیع پوشاک مدارس عشایری به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان توسط خیرین، تانکر ۱۲ عدد، کولر ۸ عدد و چادر ۳۸۰ تخته عشایری، ۳ دستگاه کانکس در مناطق دور دست برای مناطق صعب العبور برای دانش آموزان زیر ۱۰ نفر ، ۳۶۴ صندلی دسته دار، ۲۶ معلم، ۴ دستگاه کپی، ۳ کیس کامپیوتر، ۲۵۰ پتو، ۲۵۰ بالشت، ۲۲۰ ملفه و تحویل یخچال تحویل مدارس شبانه روزی داده شد.
رحمی انور ادامه داد : مدارس شبانه روزی عشایری در روستای گنجه ای که دارای ساختمانی مجهز است افتتاح خواهد شد و در رسته مکانیک خوردور برق صنعتی ، تربیت بدنی و حساب داری فعالیت دارد.
این مسئول گفت: کسب رتبه اول دانش آموزان در مسابقات فوتسال بسیج دانش آموزی استان، قهرمانی تیم فوتسال آموزش و پرورش عشایر که این مسابقات با حضور ۱۲ تیم برگزار شد و تیم آموزش و پرورش عشایری قهرمان این دوره از مسابقات شد
رئیس آموزش و پرورش عشایر افزود: کسب رتبه دوم و سوم در مسابقات پرسش مهر فرهنگی و هنری استان را داشتیم، کسب رتبه برتر در اردوی کشوری عشایر در مشهد، یادواره شهدای دانش آموزش عشایر برای اولین بار با همت سپاه عشایر برگزار شد.
وی به برگزاری  طرح توانمندسازی شهید همت اشاره کرد و گفت: در این رابطه، از ۷ طرح ۴ اثر به عنوان توانمندسازی به مرحله استانی راه پیدا کرد.
او به کسب رتبه اول در فراخوان ها گروه ادبیات فارسی، کسب رتبه اول در مسابقه تولید محتوای آموزشی گروه زیست شناسی، کسب رتبه اول سوال استاندار توسط معلم عشایری درس تاریخ، کسب رتبه ا رشته دین و زندگی  در هجدهمین مرحله گروهی استانی و کسب رتبه دوم در مسابقه مقاله نویسی، کسب رتبه اول  درس زیست شناسی، کسب مقام اول کشوری نوجوان سالم، کسب معلم شاخص جهادی توسط ابراهیم عزیزی اشاره کرد و گفت: ساخت ۲ فیلم کوتاه با موضوع اشتباهی و موضوع  پر و خالی از دیگر برنامه ها است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا