ویژه خبری

قطعی مکرر برق و نگرانی شهروندان لنده‌ای

در سال‌های اخیر قطعی مکرر برق به‌ ویژه در فصل گرم سال در شهرستان گرمسیری شهرستان لنده با دمای بیش از ۵۰ درجه به یک مشکل برای مردم و یک چالش برای مسئولان و متولیان امر بدل شده است.

به گزارش پایگاه خبری قطب خبر، صنعت برق یکی از مهم‌ترین صنایع در جهان است که تمامی فعل‌وانفعالات جهان را به خود معطوف کرده است.

توسعه زیرساخت‌های برقی تا قبل از انقلاب اسلامی چندان مطلوب نبوده است؛ ولی به برکت انقلاب اسلامی شاهد یک جهش ملی به‌خصوص در دو دهه اخیر برای برق‌رسانی به تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار در شرکت توانیر آغاز شده است که این مهم به طور کامل امروزه تحقق‌ یافته است.

توجه به رفع مشکلات برقی یکی از سیاست‌های دولت‌های مختلف به‌ خصوص دولت دوازدهم و سیزدهم بوده است.

قطعی‌های مکرر برق در دمای ۵۰ درجه در فصل تابستان در لنده باعث شده است تا بحث راه‌اندازی ایستگاه برق ۳۲ کیلوواتی برای تأمین برق پایدار شهرستان لنده پس از سال‌ها در دولت سیزدهم اجرایی و در مدار قرار گیرد.

در تابستان گذشته مردم شهرستان لنده با مشکلات زیادی مواجه شده بودند تا با عزم راسخ دولت این مهم به پایان رسید و ایستگاه برق دژکوه وارد مدارد و مشکلات چندین ساله مردم لنده تا حدود زیادی حل شد.

اما این روزها به دلایل نامعلومی دوباره شاهد قطعی‌های مکرر با برنامه و بدون برنامه در این شهرستان هستیم که باتوجه‌به گرمای بالای ۵۰ درجه‌ای این شهرستان اگر این رویه ادامه‌دار باشد باعث وارد شدن خسارات زیادی به وسایل خنک‌کننده شهروندان و افزایش نارضایتی و نگرانی عمومی از وضعیت برق خواهد شد.

قطعی مکرر برق و نگرانی شهروندان لنده‌ای

با توجه‌ به دو مداره بودن خطوط انتقال و توزیع برق شهرستان لنده متاسفانه در چند روز گذشته بیشترین قطعی در حوزه خیابان شهید مطهری، سادات و روستاهای بخش موگرمون بوده است که این مسئله همه ساله باعث نگرانی شهروندان از این مسئله می‌شود.

از طرف دیگر متاسفانه در اقدامی عجیب از سوی شرکت توانیر بحث بیمه وسایل خنک‌ کننده از فیش‌های برق شهروندان حذف شده است و خسارت ناشی از قطعی برق به شهروندان تعلق نخواهد گرفت و همین امر باعث افزایش چندین برابری نارضایتی عمومی شهروندان شده است.

مدیر روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق در شهرستان لنده در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: در ابتدای این گفتگو لازم است از شهروندان عزیز بابت قطعی‌های مکرر این چند روز عذرخواهیم کنیم.

سلمان قدسی گفت: توسعه زیرساخت‌ها از مهم‌ترین سیاست‌های شرکت توانیر است؛ لذا در همین رابطه در سال‌های گذشته اقدامات فوق‌العاده‌ای در حوزه برق شهرستان لنده صورت‌ گرفته است.

وی افزود: بحث دو مداره کردن خطوط برق لنده، راه‌اندازی ایستگاه برق دژ کوه با اعتباری افزون بر ۵ هزار میلیارد ریال، توسعه و اصلاح شبکه‌های برق فشار قوی و فشار ضعیف و متوسط در سطح شهر لنده وروستاها، ارتقا و افزایش چشمگیر ترانس های برق در سطح شهر و روستاهای لنده و سایر خدماتی که در راستای رفاه شهروندان لنده ای صورت گرفته است.

 

قطعی مکرر برق و نگرانی شهروندان لنده‌ای

مدیر روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق در شهرستان لنده گفت: در حوزه برق ما دو نوع قطعی داریم که یکی قطعی با برنامه که از قبل با هماهنگی دیسپاچینگ(کنترل و نظارت سیستم در تولید) و اتفاقات دستورات لازم با تعیین زمان قطعی اعلام و به شهروندان از طریق فضای مجازی و رسانه‌ها اعلام می‌شود.

وی افزود: در نوع دوم قطعی برق بحث قطعی‌های بدون برنامه یا حوادث غیرمترقبه است که در این شرایط نیز چند فرضیه حاکم است که ابتدا بحث باد و بارندگی و سیل و زلزله است که تحت عنوان حوادث یاد می‌شود و در فرضیه‌ای دیگر نیز بحث برخورد پرندگان با شبکه برق و ایجاد اختلال در خطوط انتقال و توزیع است که مستقیم باعث قطعی برق می‌شود.

قدسی اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات اساسی قطعی برق بحث تعمدی بودن قطعی برق است که متاسفانه توسط برخی از افراد سودجو با انداختن سیم بر روی شبکه برق باعث اختلال و قطعی برق خواهند شد.

وی افزود: در دو هفته گذشته همکاران ما در حوزه اتفاقات و مدیریت و اداری همه بسیج شدند و تمام درختانی که در مسیر خطوط انتقال برق بودند را سرشاخه‌زنی کردند و طول خطوط انتقال برق از ایستگاه برق دژ کوه تا لنده را پیاده طی کردند و اقدام به عیب‌یابی کردند.

مدیر روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق در شهرستان لنده، خاطر نشان کرد: متاسفانه در چند روز گذشته با توجه‌ به بررسی‌های میدانی صورت‌گرفته بحث قطعی برق ناشی از انداختن سیم روی شبکه برق بوده است که این اقدام نیز به نیروهای امنیتی و قضایی گزارش شده است و سال گذشته فردی که اقدام به این کار می‌کرد را شناسایی و تحویل مراجع قضایی شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا