از دو پیشکسوت تعزیه گردانی در گچساران تجلیل شد
در مراسمی از تعزیه گردانان و پیشکسوتان مجالس تعزیه ده شب عاشقی در گچساران تجلیل شد.
«اورنگ نارکی»، تعزیه را بهترین و غنی ترین منبع برای الهام گرفتن هنرمندان عنوان کرد و افزود: پتانسیل تعزیه آنقدر بالاست که علاوه بر عرض ارادت به ساحت دین و مذهب در دیگر حوزهها نیز حرف برای گفتن دارد.
وی ادامه داد: تعزیه رهنمون خوبی برای همگان در جنبه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و عقیدتی و سیاسی است.
نارکی با بیان اینکه تعزیهخوانان گچساران در قالب ۸ گروه ساماندهی شده اند افزود: این تعداد گروه تعزیه با دریافت مجوز از اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان گچساران در هیئت های مذهبی و عزاداری مشغول به فعالیت هستند که از اول محرم تا پایان دهه اول هرشب به اجرای تعزیه می پردازند .
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران، تصریح کرد: طی دو سال گذشته با ساماندهی گروههای تعزیه شهرستان گچساران و راه اندازی کانون تعزیه در شهرستان گروههای تعزیه در ماه محرم وصفر به اجرای تعزیه می پردازند.
وی تعزیه را برگرفته از اعتقادات و آرمانهای دینی و مذهبی شیعیان دانست و گفت : هنرمندان شبیه خوان که نقش های مختلف هنر بی بدیل کربلا را نقش آفرینی میکنند بدون هیچ چشم داشتی در تلاشند فرهنگ عاشورایی را سینه به سینه نقل کنند تا این هنر زنده بماند.
نارکی، در این آیین ضمن تقدیر و تجلیل از پیشکسوتان هنر تعزیه، این هنر را از جمله هنرهایی دانست که در طول زمانهای گذشته تا کنون توسط عاشقان امام حسین و شیعیان دلباخته اهل بیت علیه السلام سینه به سینه انتقال یافت و انشالله نیز باقی خواهد ماند.