ایران

زنان، فرشتگان تمدن ساز؛ اجلاسیه بانوان شهیده کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید کهگیلویه‌ و بویراحمد

اجلاسیه بانوان شهیده کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید کهگیلویه‌ و بویراحمد با حضور مسئولان استانی در یاسوج برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری قطب خبر، دفاع مقدس اوج رویش و ممزوج شدن دو فرهنگ ناب و مترقی ایرانی و اسلامی (عاشورایی) است، فرهنگی به بلندای تاریخ که ریشه در اعماق و خواسته‌های ملتی شجاع و بافرهنگ دارد، ملتی که در تمامی ادوار و تاریخ پرشکوهش عزت و شرف و مردانگی و ظلم‌ستیزی موج می‌زند.

پس از برگزاری موفق و باشکوه نخستین همایش سرداران، امیران، فرماندهان و ۱۸۸۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد در ۱۱ مهر ۱۳۹۵، بار دیگر این افتخار و توفیق در استان محقق شده و پس از برنامه‌ریزی و تمهیدات ۱۸ شهریور این خطه دلاور خیز و شهر یاسوج دوباره شاهد برگزاری بزرگ‌ترین و مهم‌ترین این رویداد فرهنگی و معنوی بود.

در استان کهگیلویه و بویراحمد هنوز مادران شهدای گمنام زیادی چشم‌انتظار فرزندان خود نشسته‌اند و هر زمان برنامه‌ای برای شهدا برگزار می‌شود برای تسکین دردشان برای دیگر شهدا اشک می‌ریزند تا اندکی آرام شوند.

چه پدرانی که در انتظار بازگشت پیکر شهید مفقودالاثرشان موی خود را سپید کردند و بی‌آنکه نشانی از فرزند شهید خویش را یافته باشند، در این سال‌های پر از انتظار، آسمانی شدند.

دفاع مقدس جزئی از تاریخ ایران است و از وظایف هر ملتی پاسداری از تاریخ خود و توضیح و تشریح حماسه‌آفرینی‌های ملت خود است که برگزاری این رویدار فرهنگی در کهگیلویه و بویراحمد خود یکی از بهترین شیوه‌هاست. این کنگره بزرگ از ۶ اردیبهشت با برگزاری اولین اجلاسیه شهدای ارتش استان کهگیلویه و بویراحمد در شهر گچساران وارد فاز عملیاتی می‌شود.

نگاهی به برنامه‌های دومین کنگرهٔ بزرگ ۲۰۰۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری ۱۷ اجلاسیه شهرستانی و استانی، برگزاری جشنواره و تولید ده‌ها سرود فاخر و ماندگار، توزیع ۲ هزار جهیزیه، تألیف ۲۰۰ عنوان کتاب، جمع‌آوری ۹۵ سوژه از شهدا، برگزاری بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ یادواره شهدا، نصب ۲ هزار تندیس شهید و اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه برای نهضت روایتگری، تا صدها تولید فرهنگی، هنری رسانه‌ای و سینمایی فاخر نشان می‌دهد که دومین کنگره ملی ۲ هزار شهید استان، یکی از بزرگ‌ترین رخدادهای فرهنگی تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد است.

در همین راستا اجلاسیه بانوان شهیده را باید یکی دیگر از فاخرترین اجلاسیه این کنگره عظیم در استان دانست، نقش مادران شهدا و بانوان شهیده هیچ‌وقت نباید از ذهن‌های جامعه پاک شود و این اجلاسیه می‌تواند نقش محوری بانوان شهیده در این مغناطیس بزرگ جهاد و شهادت را نشان دهد.

کهگیلویه و بویراحمد با ۳۳ هزار رزمنده، ۱۳ هزار نفر جانباز، بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر شهید و ۳۱۰ نفر آزاده در طول هشت سال دفاع مقدس استان نقش فعالی داشت اما حماسه پد خندق تاریخی‌ترین حضور آنان در جبهه‌ها بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا