گچساران و باشت

دربازدید میدانی صورت گرفت: آب پاکی فرماندار باشت روی دست نانوایی‌های بی‌کیفیت

فرماندار باشت گفت: با توجه به اقدامات انجام شده و اصلاح کیفیت آرد، هيچ عذری برای تحویل نان بی‌كيفيت به دست مشتریان وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری قطب خبر، مردم در کنار مصرف برنج و با افزایش قیمت آن به عنوان قوت اصلی خود از نان استفاده زیادی می‌کنند و شاید بتوان گفت نان قوت غالب بیشتر شهروندان باشت است و این موضوع را با شلوغ شدن صف‌های نان می‌توان تایید کرد.

یکی از شهروندان باشتی در این خصوص گفت: همیشه با حاشیه‌های فراوانی مانند نان سبوس دار و تیره یا نان خمیر و سفید، بالا رفتن قیمت‌ها، پایین آمدن وزن، کم شدن کیفیت و عدم مرغوبیت، اضافه شدن افزودنی‌های غیر مجاز به خمیر و چالش پخت و نگهداری صحیح نان مواجه هستیم ، این ها مسائلی است که این برکت الهی را با کیفیت به دست مردم نمی‌رساند.

بهنام برازنده در بازدید میدانی که از تعدادی از نانوایی‌های شهر باشت گفت: در خصوص نان با کیفیت هیچ عذر و بهانه‌ای از سوی نانوانی‌ها به مشتریان پذيرفتنی نيست و با رويكرد جديد نظارت‌ها به شدت اعمال می‌شود و باید نانوایی‌ها با اعمال صحیح و درست، نظافت بهداشت و بدون هیچ‌گونه پخت بی‌کیفیت، نان در اختیار مشتریان قرار دهند.

فرماندار شهرستان باشت بیان کرد: باید اعضای کارگروه آرد و نان و اتحادیه خبازان شهرستان به صورت منظم و در ساعات مشخص شده برای نانوایی‌ها نظارت کافی را داشته باشند تا هیچ نانوایی از هرگونه تخلف در پخت نان بی‌کیفیت خودداری کند و اگر موردی دیده شد حتما به جدیت برخورد شود.

برازنده افزود: در برخورد با نانواهایی که ساعات کاری، کیفیت نان، بهداشت را رعایت نمی‌کنند بدون اغماض اعمال قانون خواهند شد و هیچگونه گذشتی در کار نیست.

وی در ادامه گفت: امام علی (ع) در حدیثی  فرمودند: «التَّفريطُ مُصيبَةُ القادِرِ؛ کوتاهی کردن در کار نشانه مصیبت شخص در انجام کار است»،  مشتری که برای خرید نان درب نانوایی حضور پیدا می‌کند همشهری ما است که اگر نان بی‌کیفیت به او تحویل دهیم گویی توهین به خود کرده‌ایم و هر چقدر آن شاطر نانوا در کار خود، نان با کیفیت به دست مشتری بدهد و در زمان تعیین شده شروع به کار کند، نزد مردم مورد احترام قرار گرفته و ارزش و اعتبار خود و نانوایی را بالا می‌برد.

برازنده در پایان گفت: نانواهایی که طبق برنامه تمام دستور‌العمل‌ها را رعایت کنند قطعاً از سهمیه آرد تشویقی برخوردار خواهند شد،  تاکنون تعدادی از نانوایی‌ها نسبت به دوگانه‌سوز کردن واحد خبازی خود اقدام کرده‌اند که باید از آن‌ها قدردانی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا