وعده هایی که محقق نشد؛ خواب زمستانی پروژه کمربندی یاسوج-سروک
پروژه اتصال جاده نیمهکاره سروک به پلچهارم بشار سالهاست که با وعده و وعید مسئولان در صف هزاران پروژه نیمهکاره در یاسوج قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری قطب خبر، شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در سالهای اخیر از لحاظ جمعیتی رشد قابل توجهی داشته است. با رشد جمعیت در شهر ساختمانهای تجاری و مسکونی در گوشه و کنارشهر احداث و جمعیت قابل توجهی از روستائیان به شهر یاسوج مهاجرت کردند.
رشد قابل توجه جمعیت و افزایش مهاجرت روستاییها به شهر با زیرساختهای ناکافی، برنامهریزی نامناسب شهری و کمبود منابع مالی همچنین عدم هماهنگی بین دستگاههای مختلف اجرایی در حل مشکلات و طولانی بودن عمر پروژههای عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد را میتوان اهم و سبب مشکلات در استان دانست.
این مشکلات نه تنها کیفیت زندگی ساکنان این مناطق را به شدت کاهش دادهاست، بلکه میتواند در آینده نیز زمینه ساز بروز مشکلات اجتماعی جدی باشد.
ساخت و احداث پل چهارم بشار یکی از پروژههای عمرانی در یاسوج است که در سال ۱۳۹۴ با حضور محمدباقر نوبخت، معاون اول رئیسجمهور وقت، کلنگزنی شد، هدف از احداث این پل، اتصال شهر یاسوج به بیمارستان امامسجاد (ع)، منطقه سروک و سرآبتاوه بود، پروژهای که قرار بود تا سال ۱۳۹۸ به پایان برسد، اما اتمام آن تا خرداد ماه سال ۱۴۰۲ به طول انجامید و سرانجام با حضور احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم افتتاح شد.
پروژهای ادامهدار که قرار بود جاده کمربندی منطقه سروک را به پلچهارم بشار پیوند دهد. پس از افتتاح پل سردار شهید یزدانپناه (پلچهارم بشار) در سال ۱۴۰۲ عملیات اجرایی ادامه مسیر و اتصال به جاده سروک در دستور کار شهرداری قرار گرفت و اتصال پلچهارم به جاده سروک بهطول یکونیم کیلومتر در مرحله خاکریزی و زیرسازی قرار گرفت.
به گفته مسئولان مربوطه این مسیر توسط شهرداری بازگشایی و آزادسازی شد کار جدولگذاری، خاکبرداری و خاکریزی در مسیر ۴۵ متری سروک در حال انجام بود که پس از آن عملیات آسفالت این مسیر نیز در دستور کار قرار گرفت، اما چیزی که امروز مشاهده میشود ناتمام ماندن این پروژه و ضعف در تکمیل آن از سوی متولیان است.
پروژه اتصال جاده نیمهکاره سروک به پلچهارم بشار سالهاست که با وعده و وعید مسئولان در صف هزاران پروژه نیمهکاره در یاسوج قرار گرفته است. شهروندان همچنان چشمانتظارهم اتمام پروژه عمرانی جاده سروک برای تسهیل در رفتوآمدشان هستند.
طراحی و تعریف پروژههای شهری باهدف کمک به رفاه شهروندان، کاهش ترافیک شهری، کوتاهشدن مسافتها و رفع تصادفها و… در دستور کار مدیران و متولیان یک شهر قرار میگیرد.
خبرنگار ما برای شنیدن مشکلات مردم منطقه سروک و انعکاس آن در بین آنان حضور یافت ساکنان منطقه سروک در خصوص نیمهکاره رها شدن جاده ارتباطی این منطقه گفتند: در چند کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد زندگی میکنیم ولی از ابتدائی ترین حقوق خود محروم هستیم.
صفائی گفت: جاده خاکی که مشاهده میکنید جاده ارتباطی روستای پرجمعیت ماست که در فصل بارشها غرق در گل و لای و در فصل گرما غرق در گرد و خاک میشویم.
وی افزود: شهرداری سالهاست از پس آسفالت چند کیلومتر جاده برنیامدهاست.
مجید موسوی یکی دیگر از مردم بومی منطقه سروک گفت: از وعده و وعیدها خسته شدهایم تا کی باید این وضع را تحمل کنیم، آسفالت نبودن این مسیر ارتباطی ضررهای زیادی به وسایل نقلیه ما آن هم در این وضع گرانی که خود شاهد آن هستید وارده آورده است.
وی افزود: از مسئولان خواهشمندم برای جاده خاکی سروک چارهای بیاندیشند.
امید است مسئولان و متولیان امر به خواستهها و نگرانیهای مردم در این خصوص توجه داشته و از سرگیری و اتمام این پروژه را در دستور کار خود قرار دهند.